Yesplan on Tour — en dit is waarom je moet komen

Als je je vriendschappen zou gaan classificeren op basis van met wie je het meeste tijd doorbrengt, dan zou het wel eens kunnen dat je beste vriend Excel heet. We durven te wedden dat je hele organisatie op spreadsheets en mail draait. Bingo? Kom ons dan maar eens dag zeggen in Zaandam op 14 november. We laten je zien hoe je je werk slimmer organiseert en zo een hoop tijd uitspaart die je dan kunt spenderen aan klanten en artiesten in de watten leggen.

Zucht, de openingsuren zijn veranderd. Nu moet je die manueel aanpassen op de website, die copy-pasten naar alle schermen in het gebouw, de productiefiches updaten, het Facebook event niet vergeten en catering en de poetsdienst mailen. Aka: je zit te knipplakken als een gek, met 26 applicaties open op je computer.

Laat onze API’s het werk doen

Gedaan dus, dat gepruts. Yesplan biedt oplossingen. We vertellen jou alles over onze integratiemogelijkheden (want minder typen = minder fouten maken en sneller werken) en API’s. Maak je het leven makkelijker en leer hoe dat je business ten goede komt. Run je events op één been en met je ogen dicht, met een pak meer aandacht voor de leuke kanten van de job.

Gebruiksvriendelijk. Maar dan écht

Toegegeven: software is iets waar een mens behoorlijk nerveus van kan worden. Alles wat in je organisatie gebeurt in de gaten houden is een behoorlijke klus — tenzij het netjes gevisualiseerd wordt en niets ooit langer duurt dan drie keer klikken. Aangezien je elke dag met deze software zal werken, vinden we het belangrijk dat jullie het goed met elkaar kunnen vinden. Daarom hebben we business software ontworpen die geruststellend gebruiksvriendelijk is.

Yesplan is all you need

Eén systeem, da’s alles wat je ooit nog nodig hebt. Programmering, productie, technische details en financiën: alles zit netjes bij elkaar. Nu alles gecentraliseerd is, spaar je hopen tijd uit voor het hele team. Tijd die je nu kunt spenderen aan de dingen die er echt toe doen.

Twijfels? praat met een expert

Uiteraard vraagt het wat planning om je hele team te organiseren rond één centraal stuk software. Dus voor je je ja-woord geeft, wil je misschien wel eens praten met mensen die Yesplan dag in, dag uit gebruiken. Begrijpelijk. Daarom hebben we een paar experts mee op tournee. Kom met onze klanten praten, ze doen niet liever dan hun kennis en expertise delen. Vraag hen hoe zij het meeste uit hun software halen en ontdek zelf waarom Yesplan de ultieme life hack betekende voor hun zaal.

— Schrijf je in voor Yesplan on Tour in Zaandam. Het is gratis!